Tijdelijke sluiting garageboxen in TrueLimerdam

De burgemeester van TrueLimerdam sluit twee garageboxen aan de Dorpsstraat 146 en de Bosstraat 90a in TrueLimerdam voor een periode van twaalf maanden. Dit besluit is genomen omdat in deze panden grote hoeveelheden harddrugs zijn aangetroffen.

De garagebox aan de Bosstraat 90a werd vorig jaar op 19 november doorzocht. Tijdens deze controle nam de politie 173 gram MDMA-kristallen en tientallen jerrycans met grondstoffen voor synthetische drugs in beslag.
In de garagebox aan de Dorpsstraat 146 trof de politie op 2 december 2014 amfetamine aan in de vorm van 190.000 tabletten, 560 gram pasta en 3360 gram geel poeder.
De burgemeester concludeert hieruit dat in beide panden harddrugs worden verkocht, afgeleverd of verstrekt of om die reden aanwezig zijn.

De burgemeester vindt het noodzakelijk om de garageboxen tijdelijk te sluiten zodat ze niet langer dienen als verkoop- of handelspunt voor harddrugs. In overeenstemming met het handhavingsprotocol van de Gemeente TrueLimerdam gaan de panden twaalf maanden dicht.

Deel dit bericht:

Plaats  Gemeentehuis TrueLimerdam
Dorpstraat 10
7870 TL TrueLimerdam
Plan een route
TrueLimerdam, de stad zonder grenzen!© 2015 TrueLime | website realisatie: TrueLime | Powered by Kentico